Ambiente se rozrůstá. Ženská síla si bude hrát s ohněm

Ambiente to v Karlíně už brzy roztočí s českými grilovanými kuřaty. Nový koncept Grils bude bistro zaměřené na kuřecí maso, veškeré produkty projdou grilem. Nabídka bude pro širokou škálu lidí. Serveru Roklen24 to řekla Dominika Flecková, manažerka Lokálu Hamburk. Bistro Grils bude hned za rohem.

Na menu Grils najdete i další pochoutky z grilu, včetně ovoce, příloh, omáček a dezertů. Součástí budou také nevšední míchané drinky nebo cider a víno točené přímo ze zdi. „Kuřata máme z rodinné firmy v Rašovicích. Dělají to s láskou a poctivě. To je pro nás nejdůležitější,“ prozradila Flecková, která bistro Grils povede s Markétou Libánskou, šéfkuchařkou a manažerkou řeznictví Naše maso.

Dívky, které si hrají s ohněm, koncem června úspěšně vstoupily na Fundlift. Od investorů získaly v rekordním čase, za pouhých 30 hodin, pět milionů korun. „Chtěly jsme vyzkoušet něco nového. Peníze investujeme do vybavení, do technologií a celého provozu,“ uvedla Flecková. 

 

 

Newsletter