Na Slovensku jsme byli v podstatě první burgrárna svého druhu fast casual (zdravě a rychle). V Praze jsme se setkali s konkurencí zaběhlých restaurací. Nyní míříme do Vídně a na Blízky východ. Dubaj a Abú Dhabí mají velký potenciál. Tamní trh se mi hodně líbí, říká spoluzakladatel sítě restaurací Regal Burger Josef Bardík. Jaké má s burgery další plány? A jak je bude financovat?
„Začínali jsme na festivalech, konkrétně na slovenském festivalu Pohoda, toho se držíme,“ uvedl Bardík.
Regal Burger na festivalu Pohoda, na kterém firma zahájila své působení.
„Za projektem Regal Burger stojí mimořádně silný tým investorů a manažerů, kteří vybudovali jedinečný koncept v rostoucím segmentu na trhu. Díky ambicím tohoto týmu, pozici Regal Burgeru na trhu a tomu, že stávající pobočky již generují pozitivní cash-flow, věříme, že Regal Burger má obrovský růstový potenciál.“ uvedl CEO Fundliftu Radek Musil.